Travel Management

– til virksomheder, der ønsker overblik og kontrol over deres samlede rejseudgifter- og aktiviteter, og samtidig vil spare tid og penge.

Med Eventcom Travel Management får virksomheder hjælp til at optimere og effektivisere deres rejsepolitik- og budget. Vi har udviklet et brugervenligt online bookingsystem, hvor virksomheder får tildelt deres egen profil. Her tilbyder vi de bedste billetpriser, nem tilgængelighed og godt overblik, når der købes rejserelaterede tjenester. Desuden samler profilen oplysninger om bookinghistorik, hvilket giver mulighed for at afdække besparelsesmuligheder. Samlet set giver Eventcom Travel Management virksomheder en enestående mulighed for at styre og effektivisere deres rejsepolitik.

Med Eventcom som samarbejdspartner
Eventcom er det oplagte valg som fremtidig samarbejdspartner, hvis du ønsker at optimere din virksomheds rejsepolitik og samtidig spare besværet. Mange virksomheder tøver med at overlade ansvaret for deres rejseaktiviteter til eksterne rejsebureauer på trods af muligheden for optimering og besparelser.

Med Eventcom som samarbejdspartner vil du opleve, at overleveringen er en ganske enkel proces, der i høj grad gavner din virksomhed i dagligdagen – både på den korte og lange bane. Vi har mange års erfaring og ved præcis, hvad der skal til for at skabe den optimale rejsepolitik for din virksomhed.

Fordelene ved Eventcom Travel Management

  • Vi benytter intuitive systemer, som gør det nemt at komme hurtigt i gang.
  • Vi overtager det overordnede ansvar, og sparer jer for besværet ift. planlægning og booking.
  • Vi bidrager med mange års erfaring og et top professionelt team.
  • Vi lægger stor vægt på den personlige kontakt, og derfor vil du have direkte kontakt til din personlige Eventcom rejseagent via mail og telefon.
  • I får adgang til egen online bookingside.
  • Det største udvalg af hoteller, fly og biludlejning.
  • Rapportering og statistik over alle rejser.
  • Personlig rejsekonsulent og Account Manager, der kan kontaktes døgnet rundt.
  • Hjælp og sparring til opsætning og regulering af jeres rejsepolitik.
  • Rejseforsikring samt rejsekonto med 60 dages kredit.

brochure_eventcomtravelmanagement
Klik her for at læse vores online Travel Management brochure (PDF)

Rejsepolitik
Vi tager temperaturen på jeres rejseindkøb og identificerer områder, hvor I kan optimere og spare penge. På den baggrund udvikler vi en fordelagtig rejsepolitik for jer.

Online booking
Vi tilbyder en online platform, hvor medarbejderne nemt og hurtigt kan logge ind og booke fly og hotel til individuelle forretningsrejser.

Rapportering
Vores rapporterings- og statistiksystem samler alle data om dine medarbejders rejsetendenser ét sted. På den måde kan I løbende følge udviklingen og på dét, der bør optimeres.

Rejseinfo
Med vores app kan medarbejderne let holde styr på deres rejsedetaljer og få adgang til et fantastisk udvalg af smarte funktioner, der gør rejsen lettere.

Overblik
Du kan til enhver tid få et hurtigt overblik over hvor dine medarbejdere befinder sig i verdenen samt deres rejsedata. Det giver tryghed for både dig og dine medarbejdere.

Rejsekonto
Alle rejser debiteres på en fælles rejsekonto, hvilket letter administrationen betydeligt for jer. Vi giver jer helt op til 65 dages rentefri kredit.

Kontakt os og hør hvordan vi kan optimere din virksomheds rejsepolitik og budget