Skræddersyede grupperejser

Eventcom skræddersyr grupperejser, events og arrangementer til virksomheder, som ønsker at styrke relationerne mellem deres ansatte, kunder og samarbejdspartnere. Vi har altid masser af inspiration til destinationer og aktiviteter. Om I skal på netværksrejse, studierejse, teambuildingtur eller noget helt fjerde, er vi sikre på, at vi kan strikke en grupperejse sammen, der lever op til jeres ønsker, behov og budget.

Hvad er temaet for din grupperejse?
Hos os er ingen grupperejser ens, og vi har stort set ikke nogen begrænsninger i temaet for grupperejsen. Hvis I har nogle specifikke temaer i tankerne, så står vi altid klar til at udarbejde et kreativt rejseforslag.

De fleste virksomheder har et ønske om, at deres medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere, udover det sociale samvær, også får noget fagligt ud af rejsen. Derfor gør vi meget ud af at planlægge en rejse, der involverer både socialt og fagligt indhold. Det kan for eksempel dreje sig om virksomhedsbesøg, besøg på messer og konferencer, inspirerende foredrag m.m.

Hos Eventcom har vi et stort internationalt netværk af kvalificerede samarbejdspartnere og lokale agenter over hele verden. Vores samarbejdspartnere lever til enhver tid op til de kvalitetskrav, vi ved er nødvendige for et vellykket arrangement.

Ønsker du inspiration til jeres næste grupperejse, så kontakt os nu og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy en løsning til jer. 

null

Netværksrejser

Styrk dine medarbejders sociale og faglige netværk

null

Incentive- og belønningsrejser

Få dine medarbejdere til at yde deres bedste

null

Teambuilding i udlandet

Teambuilding styrker sammenholdet

null

Messe- og konferencerejser

Vi samarbejder med de største messe- og konferencecentre

null

Sportsrejser

Kombinér grupperejsen med en sportsbegivenhed

null

Virksomhedsbesøg i udlandet

Lad Eventcom planlægge et inspirerende virksomhedsbesøg

© Eventcom  – Firma grupperejserskræddersyede grupperejser