Sitemap

 

Book erhvervsrejser og firmarejser hos Eventcom, vi har hjulpet virksomheder i 20 år. Vi skræddersyr firmarejser lige efter jeres ønsker.

Book firma grupperejser – vi arrangerer alt i skræddersyede grupperejser .

Book firmarejser til Dubai hos Eventcom. I Dubai har alle hoteller rig mulighed for at afholde events og møder. På messer i Dubai findes der et væld af forretningsfolk I kan møde.

Book firmarejser til New York hos Eventcom.  New York er et attraktivt rejsemål for firmarejser, med bredt udvalg af hoteller og god mulighed for at se seværdigheder.

Las Vegas er et populært rejsemål for firmarejser da byen er vært for verdensomspændende events, kongresser og konferencer.

Book firmarejser til Island hos Eventcom – en perfekt destination hvad enten der er tale om konferencer, kickoff-møder eller teambuilding.

Book firmarejser til Barcelona hos Eventcom. Topmoderne hoteller med lækre mødefaciliteter.

Book netværksrejser i udlandet hos Eventcom. Vi arrangerer alt for virksomheder, der gerne vil fastholde og udvide medarbejdernes erhvervsrettede netværk.

Bestil konferencerejser hos Eventcom. Vi har mange års erfaring i konferencerejser og messer i udlandet og booker alt, som hotelbooking, flybilletter, sociale aktiviteter og middage – alt efter jeres behov.

Vi arrangerer incentiverejser i udlandet – giv belønningsrejser til dine medarbejdere, så de knokler for jeres mål. Vi har en hav af idéer for destinationer og kreative programmer til jeres incentiverejser.

Book firma skirejser hos os, vi sidder inde med 20 års erfaring og kan arrangere jeres firma skitur ned til mindste detalje, så I kan læne jer tilbage en firma skitur.

Book firma sportsrejser og giv dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere en fantastisk sportsoplevelse. Hos Eventcom har vi et bredt netværk af internationale partnere, så vi kan arrangere billetter til alle sportsbegivenheder til firma sportsrejser.

Teambuilding rejser i udlandet. Vi arrangerer gerne jeres firmaudflugt og har en hav af spændende destinationer og kreative muligheder til teambuilding rejser. Vi skræddersyr gerne årets firmaudflugt.

Book jeres virksomhedsbesøg i udlandet gennem Eventcom, så du får en specialist, der har hjulpet virksomheder gennem 20 år. Vi står klar til at arrangere et spændende virksomhedsbesøg i udlandet.

Som rejsearrangør for virksomheder tilbyder Eventcom full service. Vi påtager os hele planlægningen og administrationen af jeres grupperejse, der ellers kan være en tidskrævende proces. Som rejsearrangør har vi styr på alle detaljer for jer.