Skræddersyede rejseløsninger til virksomheder

Eventcom er en kreativt rejsebureau, der leverer skræddersyede rejseløsninger til virksomheder. Som rejsebureau har vi to fokusområder. Først og fremmest skræddersyr vi grupperejser og arrangementer til virksomheder, der ønsker at styrke forholdet mellem deres ansatte, kunder eller samarbejdspartnere.

Skræddersyede grupperejser
Hos Eventcom har vi altid masser af inspiration til virksomheder, som ønsker at styrke relationerne mellem deres ansatte, kunder og samarbejdspartnere. Vi har sjældent faste pakker på hylden, da vi sætter en ære i at skræddersy rejser, der tager højde for vores kunders idéer og behov. Vi sætter altid kreativitet og kvalitet i fokus, og fungerer derfor ikke blot som din rejsearrangør, men også som din kreative sparringspartner. Læs mere om grupperejser.

Tryghed og kvalitet
Eventcom består af 11 engagerede og kreative medarbejdere, der har op til 20 års erfaring inden for event- og rejsebranchen. Derudover har vi et stort internationalt netværk af kvalificerede samarbejdspartnere og lokale agenter over hele verden. Vores agenter og samarbejdspartnere lever op til de kvalitetskrav, der er nødvendige for gennemførelse af en vellykket rejse.

Eventcom er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2011. Desuden har vi tegnet en udvidet ansvarsforsikring hos Gouda forsikring, som sikrer vores kunder bedst muligt i forhold til eventuelle fejl og mangler ved en rejse i henhold til lov om pakkerejser.