For rigtig mange virksomheder er det vigtigt at få noget fagligt med hjem fra grupperejsen. Derfor tilbyder Eventcom at arrangere faglige og inspirerende fabriks- og virksomhedsbesøg på rejsen, så I kan få indsigt nye eksportmarkeder, produktionsmetoder, arbejdsrutiner m.m.

Lad Eventcom planlægge et inspirerende virksomhedsbesøg

Et fabriks- eller virksomhedsbesøg i udlandet giver rig mulighed for at møde potentielle kunder og udvikle forretningskontakter i det pågældende land. Ud over virksomhedsbesøg kan vi også arrangere netværksmiddage, så I får de bedste muligheder for at vende hjem med nye kontakter og samarbejdspartnere.

Eventcom samarbejder med de danske ambassader og konsulater rundt omkring i verdenen. I samarbejde med dem kan vi arrangere fabriks- og virksomhedsbesøg i udlandet med masser af faglighed. Vi har tidligere arrangeret fabriks- og virksomhedsbesøg med inspirationsrige foredrag om produktions- og markedsforhold.

I forbindelse med virksomhedsbesøg i udlandet booker vi også transport, udflugter, restauranter osv. Vi benytter os af erfarne lokale samarbejdspartnere for at sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse. I kan derfor trygt overlade alt det praktiske i forhold til virksomhedsbesøget til os.

#Eventcom  – Virksomhedsbesøg i udlandet

Få et tilbud på en grupperejse

Lad dig inspirere af udenlandske virksomhedsbesøg vi har arrangeret: