Fodboldrejser

Læs mere

Formel 1-rejser

Læs mere

Kombinér firmarejsen med en sportsbegivenhed og giv dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere en uforglemmelig sportsoplevelse. Vi har stor ekspertise i at arrangere firmarejser til Formel 1, fodbold, NHL, NBA, NFL og mange andre spændende sportsbegivenheder rundt omkring i verden.

Kombinér grupperejsen med en sportsbegivenhed

Ønsker du at give dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere en unik sportsoplevelse, så er du havnet det rette sted. Eventcom skræddersyr årligt et hav af sportsrejser til virksomheder. Vi har et bredt netværk af internationale partnere, og kan derfor arrangere billetter til stort set alle sportsbegivenheder.

I forbindelse med sportsrejser booker vi også transport, udflugter, restauranter, natklubber osv. Vi benytter os af erfarne lokale samarbejdspartnere på alle vores destinationer for at sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse. Har du et specifikt ønske, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Hvis du er blevet mere nysgerrig på Formel 1- rejser eller fodboldrejser, så kan du klikke ind på vores to webportaler www.racetravel.dk eller www.fodboldrejser.dk. Herigennem sender vi årligt mere end 5000 danskere rundt omkring til verdens fedeste Formel 1-løb og fodboldkampe.

#Eventcom  – Sportsrejser – firma sportsrejser

Få et tilbud på en grupperejse

Lad dig inspirere af sportsrejser vi har arrangeret: