Medarbejdernes faglige og sociale netværk kan være med til at skabe nye forretningsforbindelser og tiltrække nye kunder til virksomheden. Desuden kan medarbejderne bruge deres netværk til at tilegne sig en masse ny viden fra både forskere, eksperter og kollegaer fra brancher med lignende udfordringer. Netværk er derfor en meget værdifuld og nødvendig ressource, som enhver virksomhed kan drage stor nytte af i form af både vidensdeling og på sigt øget vækst.

Styrk dine medarbejders sociale og faglige netværk

Vi skræddersyr spændende rejser til virksomheder, der gerne vil fastholde og udvide medarbejdernes erhvervsrettede netværk. Ønsker du at styrke dine medarbejders sociale og faglige netværk, så hjælper vi dig gerne med at planlægge en netværksrejse.

En netværksrejse kan indeholde mange forskellige aktiviteter. Den kan blandt andet indeholde virksomhedsbesøg, relevante foredrag samt personlige middage med ambassadører og lokale forretningsfolk. Her kan I få masser af sparring og inspiration til nye produkter og markeder.

Ikke én netværksrejse er ens, og derfor står vi klar til at skræddersy en relevant og udbytterig netværksrejse til jer afhængigt af hvilke interesser, der gør sig gældende i din virksomhed. Vi er behjælpelige med alt lige fra hotelbooking og flybilletter til sociale aktiviteter og middage på anbefalelsesværdige restauranter. Kontakt os og få en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan skræddersy en optimal netværksrejse for jer.

#Eventcom  – Netværksrejser i udlandet

Få et tilbud på en grupperejse

Lad dig inspirere af netværksrejser vi har arrangeret: