Mange virksomheder benytter sig af muligheden for at besøge messer og konferencer rundt omkring i verden. At deltage i messer og konferencer kan give ny inspiration med henblik på at lære om de nyeste tiltag og løsninger inden for egne fagområder. Med andre ord vil jeres medarbejdere få ny inspiration til at kunne nytænke og dermed optimere virksomheden. Ved at tage på messe- og konferencerejser skaber man således store muligheder for at viderebringe nytænkning til virksomheden.

Vi samarbejder med de største messe- og konferencecentre

At deltage i messer og konferencer er en tidskrævende proces, som kræver meget planlægning. Vi tager os af alle de praktiske forhold og vil rådgive dig fra start til slut vedrørende relevante aspekter af planlægningen og deltagelsen. Vi hjælper med alt lige fra hotelbooking og flybilletter til sociale aktiviteter og middage. På den måde skaber vi de ideelle betingelser for en vellykket og gennemført oplevelse.

Vi samarbejder med alle de store messe- og konferencecentre rundt omkring i verden og tilbyder en unik service, hvad enten I ønsker at deltage eller udstille. Vi har kendskab til et bredt spektrum af messer og konferencer inden for mange forskellige brancher.

Lad os skræddersy din virksomheds næste messe- eller konferencerejse – vi er din professionelle garanti for en udbytterig oplevelse. Husk at jo tidligere du planlægger din rejse, des bedre pris og oplevelse kan du få.

#Eventcom  – Konferencerejser – konference rejser  – messerejser i udlandet

Få et tilbud på en grupperejse