Incentive/-belønningsrejser er ideelle til at belønne og anerkende dine medarbejdere eller samarbejdspartneres indsats. Derudover er det også en god motivationsfaktor – både op til og efter rejsen.

Få dine medarbejdere til at yde deres bedste

Det er vigtigt, at en incentiverejse emmer af inspiration, så alle yder deres bedste for at nå målene og dermed opnå belønningsrejsen. Vi har mange års erfaring og uendelige ideer til destinationer og kreative programmer. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, og tilrettelægger i samarbejde med dig den perfekte belønningsrejse.

Hos Eventcom lægger vi stor vægt på effektiv og personlig kommunikation. Når vi arrangerer en motivationsrejse får du som kunde altid en fast kontaktperson, som står for rejsen fra start til slut. Det er din garanti for, at alle aftaler overholdes og intet bliver overladt til tilfældighederne.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om mulighederne for en skræddersyet grupperejse til dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. Intet budget er for stort eller for småt til at sætte gang i motivationen hos dit team.

#Eventcom  – Incentiverejser – Incentive rejser

Få et tilbud på en grupperejse

Lad dig inspirere af incentive- og belønningsrejser vi har arrangeret: