Project Description

Et besøg hos en virksomhed i udlandet kan give masser og inspiration og læring om alternative metoder og teknologier. Af den årsag vælger flere og flere virksomheder at tage medarbejderne med på virksomhedsbesøg i udlandet. Eventcom har af flere omgange arrangeret virksomhedsbesøg i udlandet for firmaer. Sidste gang gik turen til New York, hvor de deltagende også fik tid til at opleve den sprudlende storby.

Virksomhedsbesøg og sightseeing i New York

Det primære formål med rejsen var at inspirere medarbejderne gennem relevante virksomhedsbesøg og foredrag. Derudover skulle rejsen også bruges til at ryste medarbejderne tættere sammen og styrke fællesskabet i virksomheden gennem gode oplevelser.

Under opholdet i New York var medarbejderne på spadseretur på The High Line, spiste picnic i Central Park, oplevede byen fra Top of the Rock, besøgte 9/11 Memorial, så en Broadway Musical, spiste middag på sejlskib med live Jazz og meget mere.

Eventcom havde skræddersyet rejsen ned til mindste detalje med alt fra fly og hotelbooking til restaurantbesøg og udflugter. Ved at ligge alt ansvaret over til Eventcom, kunne de deltagende slappe af og få det maksimale ud af rejsen.

Få et tilbud på en grupperejse

Lad dig inspirere af udenlandske virksomhedsbesøg vi har arrangeret: