Project Description

Den smålandske natur byder på mange muligheder for teambuilding. Derfor har Eventcom af flere omgange arrangeret teambuildingturer til det svenske småland, hvor deltagerne er kommet tættere på hinanden via forskellige aktiviteter. Sidste gang gik turen til Tylösand i Sverige, der foruden teambuilding også bød på dejlig spa og wellness.

Teambuilding, spa og wellness

Det smukke hotel Tylösand sætter de perfekte omgivelser for en hyggelig teambuildingtur. I løbet af dagen deltog medarbejderne i morsomme lege, konkurrencer og samarbejdsaktiviteter. Senere var der mulighed for at benytte hotellets luksuøse spa og få en eksklusiv wellnessbehandling. Om aftenen spiste deltagerne sig mætte i hotelrestaurantens dejlige aftenmenu og dansede til langt ud på natten på hotellets diskotek.

Formålet med teambuildingturen var at styrke relationerne mellem medarbejderne. Frisk luft, sjove aktiviteter og et festligt diskotek var i den grad med til at styrke sammenholdet i gruppen. Af den grund er det bestemt ikke sidste gang, at Eventcom foreslår teambuilding i Tylösand.

Eventcom havde skræddersyet rejsen med både transport, hotel og teambuildingaktiviteter. Ved at ligge alt ansvaret over til Eventcom, slap virksomheden selv for at bruge tid og ressourcer på at arrangere turen

Få et tilbud på en grupperejse

Lad dig inspirere af teambuildingrejser vi har arrangeret: