Project Description

Når det kommer til teambuilding-aktiviteter, så er Irland er en helt unik destination. Øen byder på et utal af sjove og anderledes aktiviteter, der uden tvivl får grinet frem hos de deltagende. Eventcom har af flere omgange skræddersyet teambuildingrejser til Dublin. Sidste gang stod den på aktiviteter som trillebør-løb og får-klipning til Whiskysmagning og undervisning i at lave den perfekte irish coffee.

Teambuilding på irsk manér

Formålet med teambuildingturen var at styrke relationerne mellem medarbejderne. Til dette var Irland det perfekte sted. Deltagerne havde 5 spændende dage spækket med underholdende aktiviteter. Der blev konkurreret i alt fra gummistøvlekast og græstørv-stabling til trillebør-løb, falkejagt og hundevæddeløb.

På turen var der også arrangeret diverse udflugter. Deltagerne var blandt andet på tur til klippeformationerne i Cliffs of Moher og senere på besøg hos Burren Smoke House, hvor den kendte Atlanterhavslaks ryges. Deltagerne fik også oplevet den irske kultur og de irske delikatesser på de forskellige temaaftener.

Eventcom havde skræddersyet rejsen ned til mindste detalje med alt fra fly og hotelbooking til restaurantbesøg og udflugter. Ved at ligge alt ansvaret over til Eventcom kunne de deltagende slappe af og få det maksimale ud af rejsen.

Få et tilbud på en grupperejse

Lad dig inspirere af teambuildingrejser vi har arrangeret: