Project Description

Det er Stockholm der er tale om. En tur med enten det komfortable X-2000 tog hvor du oplever Sveriges natur undervejs eller i luften, så er du hurtigt fremme og kan starte din konference, team buildingen, netværke eller blot nyde af alt det byen tilbyder.

Gå på taget, sejl i Skærgården, oplev ABBA-museumet, tag en tur rundt om Globen udenpå, hele Sveriges levende sjæl udtrykkes på Skansen, ja det er bare noget af alt det Stockholm kan tilbyde.

Byen er med en udbygget Metro let at finde rundt i, og den oplevelse skal man næsten tage med sig for specielt når man går under jorden på Högtorvet venter der en anden verden med musik og kunst. Samtidig som man kommer tæt på hverdagens atmosfære og hurtigt frem, da man slipper den tætte trafik i bybilledet. Vores nabo er som bekendt ikke altid som man gik og troede, så derfor kan det være en god ide at stoppe op. 

Ønsker I ikke at tage rundt på egen hånd, så kan vi altid arrangere en privat bus med lokal guide der kan sørge for at I under busturen bliver guidet og får et bedre kendskab til byen og dens historie.
Kulinarisk kan man også få gode oplevelser og skal I prøve kræfter med team building så skal vi nok finde en aktivitet der kan udfordre og inspirere alle uanset om I vil til lands eller vands.

eksempel på en pakke:

  • Fly København – Stockholm t/r
  • Lufthavnstransfer
  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse, centralt beliggende hotel
  • Morgenmad

prisen er kun 2.995,- dkk / pr. person

Udfyld formularen her til højre og Eventcom kontakter dig, eller ring på 32 10 09 99 – vi er altid klar til en snak !

Få et tilbud på en grupperejse

Lad dig inspirere af netværksrejser vi har arrangeret: