Project Description

Eventcom er et kreativt rejsebureau, der leverer skræddersyede rejseløsninger til virksomheder, der ønsker at styrke forholdet mellem deres ansatte, kunder eller samarbejdspartnere. Under Eventcom hører bl.a. også Fodboldrejser.dk, Racetravel.dk og EventcomDMC.com.

Uanset i hvilken af vores afdelinger du hjælper til, så er det vigtigt, at dit pas ikke er ved at udløbe. Du kommer nemlig også til at være med, når turene til udlandet skal eksekveres.

Vores sammensætning og fokusområder betyder, at der aldrig er to arbejdsdage, der er en.
Derfor er det heller ikke så vigtigt for os, hvilken baggrund du har.
Måske er du ved at uddanne dig indenfor:

– Marketing
– IT (Webudvikling, APPs, etc.)
– Grafik
– Oplevelsesøkonomi
– Apps
– Jura
– Økonomi

Din studieretning er med andre ord ikke det vigtigste for os.
Det er derimod, at du har lyst til at arbejde i en virksomhed, der gennemgår en rivende udvikling – og at du ønsker at bidrage til netop det.
Hos os bliver du en del af et uformelt arbejdsmiljø, hvor selvstændighed, arbejdsomhed og empati er vigtige nøgleord og hvor der er mulighed for en stejl læringskurve.

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, så tøv ikke med at sende os en ansøgning. Vi har løbende brug for nye hænder til spændende projekter.

Lidt om Eventcom:
Eventcom er et kreativt rejsebureau, der leverer skræddersyede rejseløsninger til virksomheder, der ønsker at styrke forholdet mellem deres ansatte, kunder eller samarbejdspartnere. Under Eventcom hører bl.a. også Fodboldrejser.dk, Racetravel.dk og EventcomDMC.com

Fodboldrejser.dk arrangerer fodboldrejser til hele Europa. Fodboldrejser.dk sender årligt mere end 5.000 glade fodboldfans afsted til Europas topligakampe samt de store Europæiske turneringer Europa League og Champions League.

Racetravel.dk arrangerer Formel 1-rejser til alle de store Grand Prix. Vi sender årligt adskillig Formel 1-fans afsted til de actionspækkede Formel 1-løb rundt omkring i verdenen. Til de mest populære destinationer arrangerer vi desuden større gruppeturer.

EventcomDMC.com er en proaktiv destination management virksomhed som hjælper turister med at få den bedst mulige oplevelse når de besøger Danmark, Færøerne og Grønland.

Vi har arrangeret skræddersyede grupperejser for bl.a.: