Project Description

Oplev stemningen til Münchens største kulturbegivenhed! Årligt besøger flere end 6 millioner mennesker folkefesten. Inviter kollegerne eller dine bedste kunder på en oplevelse de vil tale om længe!

Oktoberfesten er den store tyske folkefest, som første gang så dagens lys i året 1810 på Theresienwiese i München. Festen opstod, da brylluppet mellem kronprins Ludwig og prinsesse Therese skulle fejres den 12. oktober 1810.

Brylluppet medførte blandt andet et stort hestevæddeløb foran Münchens bymur den 17. oktober 1810, og til glæde for byens befolkning blev det besluttet, at et sådant hestevæddeløb skulle finde sted hvert år på samme tid og dermed var traditionen til Oktoberfest grundlagt.

Allerede tilbage i slutningen af det 19. århundrede udviklede festen sig til den nu verdens-kendte Oktoberfest. Dens tidsmæssige varighed blev forlænget, og den skulle nu allerede begynde i september.

Mange folkefester er opstået verden over med udgangspunkt i Oktoberfesten.

Prisidé kr. 6.995,- per person

Oplev en aften med fest og stemning! I får bordet kl. 17 og så er der godt tysk øl og grillkylling til middag – og masser af tyrolermusik i teltet. Gå også en tur og oplev de mange boder og forlystelser – det er en kæmpe folkefest.

  • Fly fra København til München t/r
  • 2 nætter i delt dobbeltværelse
  • 1 aften til Oktoberfest inkl. 3 øl og ½ grilkylling – ægte tradition
  • 1 middag på lokal restaurant

Programmet bliver selvfølgelig tilpasset jeres ønsker – tag fat i Svend hos Eventcom med det samme eller ring på telefon 32 100 999.

Få et tilbud på en grupperejse

Lad dig inspirere af netværksrejser vi har arrangeret: