Project Description

En cykelrejse er den perfekte måde at styrke det sociale samvær mellem kollegaerne og skabe bedre relationer til kunderne. Eventcom har af flere omgange arrangeret cykelrejser for virksomheder, der ønsker at styrke relationer gennem et par aktive dage på cykel. Sidste gang gik turen til Provence i Frankrig, hvor deltagerne tog kampen op imod en af de berømte bjerge fra Tour de France.

Networking i ren Tour de France stil

Netværksturen strak sig over 4 dage, hvor deltagerne skulle på to lange cykelture. På den første tur skulle Mont Ventoux bestiges, og på den anden tur gik ruten langs den franske bugt. På cykelturene blev deltagerne ledsaget af tre cykelguider. Gruppen blev endvidere fulgt af to mekanikere, der transporterede mad og drikkevarer til rytterne. Desuden sørgerede en professionel fotograf for at tage billeder af de hårdtarbejdende deltagere.

Eventcom stod for at planlægge hele rejsen med alt fra fly- og hotelbooking til cykelture og restaurantbesøg. Ved at ligge alt ansvaret over til Eventcom, kunne de deltagende slappe af og få det maksimale ud af netværksrejsen. Forholdet mellem medarbejderne og kunderne blev i den grad styrket på den aktive og sociale cykelrejse.

Af den årsag er det bestemt ikke sidste gang, vi vil foreslå cykelrejser til vores kunder.

Få et tilbud på en grupperejse

Lad dig inspirere af netværksrejser vi har arrangeret: