Project Description

Eventcom har af flere omgange arrangeret netværksturer for danske erhvervsnetværksgrupper. En af de sidste rejser gik til Prag, hvor de deltagende fik mulighed for at suge en masse viden til sig om det Tjekkiske marked.

postcard_prag

En faglig og udbytterig netværksrejse

Netværksrejsen til Prag bestod af flere forskellige aktiviteter og arrangementer, der var skræddersyet præcis efter erhvervsnetværkets ønsker og behov. Turen indeholdt blandt andet et besøg på Skoda museet samt de moderne Skoda fabrikker, der dagligt ruller færdige Skodabiler af produktionsbåndet. Der var også arrangeret foredrag i Folkets Hus om danske virksomheders muligheder i Tjekkiet og omvendt.

Turen indeholdt også en udsøgt 3-retters middag ved Prags slot og vinmarker med storslået panoramaudsigt over hele Prags centrum og floden Moldau. Deltagerne fik også på en spændende ølsmagning på det historiske klosterbryggeri i centrum af Prag.

Eventcom havde skræddersyet rejsen ned til mindste detalje med alt fra fly og hotelbooking til restaurantbesøg og udflugter. Ved at ligge alt ansvaret over til Eventcom kunne de deltagende slappe af og få det maksimale ud af rejsen.

Få et tilbud på en grupperejse

Lad dig inspirere af netværksrejser vi har arrangeret: