Project Description

Istanbul var rejsedestination, da ”erhvervsnetværket” drog på netværksrejse for at blive klogere på forretningsmulighederne i Tyrkiet. I samarbejde med Eventcom var rejsen planlagt præcis ud fra kundens ønsker og behov. Det resulterede i en spændende og faglig netværksrejse, hvor deltagerne fik skabt nye kontakter og lærte en masse om det tyrkiske marked.

postcard_istanbul

En indsigtsfuld netværksrejse til Istanbul

Netværksrejsen til Istanbul var spækket med faglige og sociale arrangementer. Deltagerne mødte blandt andet det danske konsulat til et foredrag om Tyrkiets og Danmarks politiske og økonomiske relationer samt kulturelle forskelle. Derudover besøgte deltagerne flere store virksomheder for at høre om deres markedsudvikling på det tyrkiske marked.

For at styrke deltagernes faglige netværk, var der planlagt flere netværksmiddage – blandt andet med relevante personer fra konsulatet. På turen var der også sat tid af til afholdelse af internt netværksmøde for deltagerne. Desuden fik deltagerne mulighed for at besøge den store tyrkiske Bazar med mere end 4000 små butikker samt opleve den historiske Hagia Sofia Kirke.

Eventcom havde skræddersyet rejsen ned til mindste detalje med alt fra fly og hotelbooking til restaurantbesøg og udflugter. Ved at ligge alt ansvaret over til Eventcom, kunne de deltagende slappe af og få det maksimale ud af rejsen.

Få et tilbud på en grupperejse

Lad dig inspirere af netværksrejser vi har arrangeret: