Project Description

Marokko tilbyder behagelige temperaturer året rundt. Rejsemålet Marrakesh – udnævnt til et af de hotteste steder at besøge og byen er spektakulær for mennesker i alle aldersgrupper.

Slangetæmmere, mavedansere, spåkoner, akrobater, gøglere

Byen har tilnavn den røde by grundet en 17 km. rødligt farvet bymur der omkranser den gamle bydel, medianen.  ”Djemaa El Fna” pladsen gør byen særligt berømt. 

Her har der i de sidste 100 år dagligt vrimlet med alskens underholdning a la 1001 nat, slangetæmmere, mavedansere, spåkoner, akrobater, gøglere, berbermusikanter ja det er helt enkelt underholdning for alle i det kalejdoskopiske show hvor du får indblik i marokkansk folklore og tradition, primært for lokale men også turisterne. Under eftermiddagen kommer der madboder rullende fra alle sider og hen ad aften når kødgryderne syder og bobler spredes en duft af lækker marokkanske specialiteter fra det gigantiske gadekøkken.  
I forlængelse af pladsen ligger bazaren, Nordafrikas største med over 4.000 butikker og bare det at finde rundt gennem de små gader og stræder er en oplevelse, og fristelserne er mange. Her sælges marokkopuder, krydderier, lædertasker, olier, keramik, smykker og meget mere, så der skal bare pruttes om prisen og så er der rig mulighed for et godt køb.
Er du klar til at opleve Marokko ?

Vi har lavet en pakke 26-30 marts 2020:

  • Fly København – Marrakech, direkte fly t/r
  • 4 nætter i delt dobbeltværelse i smuk Riad
  • Morgenmad
  • Lufthavnstransfer t/r

Pris 4.995,- pr. person.

Udfyld formularen her til højre og Eventcom kontakter dig, eller ring på 32 10 09 99 – vi er altid klar til en snak !

Få et tilbud på en grupperejse

Lad dig inspirere af netværksrejser vi har arrangeret: