Project Description

Mallorca har noget at tilbyde ALLE. Så uanset om du vil invitere på cykeltur, vingård besøg, sejlads, beach party eller noget andet vi sammen finder efter din interesse og ønsker, så laver vi den ultimative pakke til dig.

Perlen i Middelhavet du kan nå på under 3 timer fra Danmark, og vi kan lave jeres tur med direkte fly fra både Billund og København.

Vi skal nok sørge for at turen bliver mindeværdig på alle gode måder, og vi sørger for at holde dit ønskede budget.

Kystlinjen er samlet over 550 km. Inde på øen finder man en favnende flora med blandt andet vinmarker, smukke bjerglandskaber og dyrpstensgrotter.
Vi har ikke nævnt de 22 golfbaner, appelsin- og citronplantager, klostre, uimodståelige strande, storbyen Palma, bjerglandsbyer og det meget mere øen kan tilbyde. Så tag kontakt til os og så finder vi de oplevelser der passer til jer.

Hotel og restauranter findes med alt mellem 1 og 5-stjerner der har 1 – 1000 værelser, du kan spise på Michellin restauranter eller hos de lokale.

pris eksempel d. 11 – 14 marts 2020

  • Fly fra København t/r
  • Lufthavnstransfer
  • 3 nætter i delt dobbeltværelse
  • Morgenmad

KUN 3.600,- kr. per person

Nu er det bare at kontakte Eventcom med din ønskeliste, og så sørger vi for at du kun skal pakke og tage afsted selv. Ring på 32 10 09 99 for detaljeret tilbud og yderligere information. Vi skræddersyr jeres rejse med sociale og faglige aktiviteter tilpasset jeres ønsker.

Få et tilbud på en grupperejse

Vi har arrangeret skræddersyede grupperejser for bl.a.: