Project Description

Perlen i Middelhavet der har noget at tilbyde alle, direkte fly fra både Billund og København er Mallorca, øen der tog imod mange af de første charterturister fra Danmark har haft sin storhedstid, set bagsiden da den ikke var så populær, men nu har den igen løftet sig og det meget velfortjent for den har noget at tilbyde alle.

Vi kan sørge for at dine kunder, samarbejdspartnere, kollegaer, vinklubben, cykelklubben eller hvem du skal rejse med får en unik oplevelse.
Palma er storbyen hvor man mærker den lokale puls både når det gælder forretningslivet og i de små gader hvor de lidt ældre ynder at sidde og byde tilværelsen på deres lokale café.

Kystlinjen er samlet over 550 km. Bevæger man sig vestpå udenfor Palma kommer man til Palma Nova, Magaluf og lige inden man skal dreje med nord møder man det eksklusive Andratx. Vestkysten byder på Port Soller der indbyder til afslapning og vandring gennem citron- og appelsinlunde. Nordkysten har Alcudia som ikke blot er turisthoteller men også har en gammel bydel. Stranden der strækker sig over 10 kilometer er dog nok hvad som imponerer mest. Cala Milor, Porto Cristo med de verdenskendte drypstenshuler hvor man oplever klassisk koncert på søen i bunden, og Cala d´or er unikke steder på østkysten og sydpå inden man når øen rundt Colónia de Sant Jordi, Cala Pi og Can Pastilla. Det er bare kysten så har man en hel ø på midten der byder på rig fauna, bjerge der indbyder til vandring og gode cykeludfordringer, og deraf maleriske bjerg landsbyer. Vi har ikke nævnt de 22 golfbaner, vinmarker, klostre og det meget mere øen kan tilbyde. Så tag kontakt til os og så finder vi de oplevelser der passer til jer.
Hotel og restauranter findes med alt mellem 1 og 5-stjerner der har 1 – 1000 værelser, du kan spise på Michellin restauranter eller hos de lokale.

Priseksempel KUN 3.600,- kr. per person

  • Fly fra København t/r
  • Lufthavnstransfer
  • 3 nætter i delt dobbeltværelse
  • Morgenmad

Så nu er der ikke andet end at kontakte os så laver vi lige den pakke du ønsker. Ring på 32 10 09 99 for detaljeret tilbud eller yderligere information. Vi skræddersyr jeres rejse med sociale og faglige aktiviteter tilpasset jeres ønsker.

Få et tilbud på en grupperejse

Vi har arrangeret skræddersyede grupperejser for bl.a.: