Project Description

Sørg for at du er firmaets mand, bedste ven så du har “en til gode” blandt kollegaer, samarbejdspartnere og vennerne. Se vores tilbud her og giv dem muligheden for at opleve suset på Estadio Santiago Bernabéu der kan huse 81.500 tilskuerne, når Real Madrid, klubben der siden 1920 af kongen fik lov til at kalde sig kongelig, løber på banen.

Det sker på SENTIOGO BERNABÉU når REAL MADRID spiller hjemme

Vi har sammensat pakker DU ikke kan sige nej til:

24 – 27. april 2020

  • Fly, København – Madrid t/r inklusiv håndbagage
  • Lufthavnstransfer
  • 3 overnatninger i delt dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Kampbillet Real Madrid – Getafe

Pris kun 5.495,- kr. pr. person – vi har 30 pladser tilbage, så gælder det om at slå til nu!

Sammen med en unik fodboldoplevelse så er der mulighed for at udforske Spaniens hovedstad, Madrid.

Madrid er en af verdens mest grønne byer og topper i Europa som byen med flest træer og grønne arealer. Deraf finder du mange utroligt smukke parker, og ved besøg kommer du tæt på lokalbefolkningen idet mange ynder at sidde i parkerne og nyde et frirum.

Madrids Plazas – torve
Du må ikke snyde dig for et besøg på de lokale Plazes, gennem historien har man her haft markeder, fodboldkampe, tyrefægtning, offentlige henrettelser og den berygtede inkvisition. I dag er her fredfyldt og de benyttes til café besøg, nytårsfestligheder, byvandring, afslapning, shopping og ja turisme – som den mest populære attraktion, de findes i overflod, så det er bare at gå på opdagelse og indsnus atmosfæren.

Er du kulturelt interesseret så mis ikke den gyldne kunst-triangel, på spansk Triángulo del Arte. 3 verdenskendte museer Museo del Prado, Museo Thyssen-Bornemisza og Museo Reina Sofía, der sammen på Madrids bykort udgør en topografisk triangel og deraf navnet. Alle tre byder de på sjældne kunstværker, som smukt supplerer hinanden i forhold til tidsaldre og stilarter og tilsammen udgør de én af verdens største og bedste samlinger af kunst.

Palacio Real de Madrid er den spanske konges officielle residens i Madrid, bruges kun til statslige ceremonier, såsom officiel modtagelse af udenlandske statsoverhoveder, præsentation af udenlandske staters nye ambassadører m.m. Paladset ejes af den spanske stat og er delvist åben for offentligheden. Her oplever du en rig udsmykning af kunstnere som Velázquez, Tiepolo, Gasparini, Juan de Flandes, Mengs og Goya. Paladsets indre areal strækker sig over 135.000 kvadratmeter af gulvplads og 2800 værelser, hvilket gør det til det største palads i Europa udregnet efter gulvareal. Paladset er omgivet parken Jardines del Campo del Moro.

Maden og den store kulinariske oplevelse man får er en nødvendighed. Vi anbefaler at følge med på tour de Tapas som giver god indsigt i det spanske køkken og vi garanterer at du hverken går skuffet, sulten eller tørstig hjem for vin hører sig til den formidable mad.

Få et tilbud på en grupperejse

Lad dig inspirere af netværksrejser vi har arrangeret: