Project Description

Internationale Funk-Ausstellung (IFA) er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Messen afholdes i Berlin og tiltrækker årligt over en kvart million interesserede og over 6000 journalister. Eventcom har af flere omgange arrangeret rejser til IFA messen for virksomheder, der ønsker viden om de nyeste teknologier indenfor forbrugerelektronik.

IFA messe og kulturelle oplevelser i Berlin

Berlin har igennem de seneste år været gennem en rivende udvikling og anses i dag for at være en af Europas mest moderne storbyer. Det unikke ved Berlin er, at man får et kig ind i fremtidens storby samtidig med, at fortiden er bevaret og vidner om byens skæbne.

Fordelen ved at IFA messen finder sted i Berlin, er at man kan kombinere turen med en masse seværdigheder og kulturelle oplevelser. Både gamle og nyere seværdigheder ligger som perler på en snor. De grupper, som vi har haft til IFA messe i Berlin, har kombineret turen med historisk sightseeing, besøgt byens undergrundstunneller fra 2. verdenskrig, spillet golf mellem gamle militærvogne, spist middage på restauranter i tysk topklasse og meget mere.

Eventcom har haft skræddersyet rejserne til IFA messen ned til mindste detalje med alt fra fly og hotelbooking til restaurantbesøg og udflugter. Ved at ligge alt ansvaret over til Eventcom, har de deltagerne haft de bedste forudsætninger for at få det maksimale ud af rejsen.

Få et tilbud på en grupperejse