Project Description

Dele af serien Game of Thrones er optaget i Dubrovnik. Det har inspireret byen til at iscenesætte fortællingen for besøgende. Sammen med kunden arrangerende Eventcom en sjov og anderledes teambuildingrejse til Dubrovnik, hvor deltagerne blev udfordret i Game of Thrones stil. Det førte til mange grin og gode oplevelser mellem de ansatte.

Teambuilding i den charmerende middelalderby Dubrovnik

Kunden var en stor international virksomhed med ansatte på alle niveauer, sammensat med en forskellig personlig og kulturel baggrund. Formålet med denne teambuildingtur var at styrke relationerne mellem de ansatte på tværs af landegrænser.

Under opholdet i Dubrovnik deltog de ansatte i et sjovt og udfordrende Game of Thrones Teambuilding event, der udspillede sig på den flotte middelalderborg omgivet af klipper og klart vand. Om aftenen var der arrangeret Game of Thrones festmiddag på borgen, hvor der var prisoverrækkelse for bedste teampræstation.

Eventcom havde skræddersyet rejsen ned til mindste detalje med alt fra fly og hotelbooking til restaurantbesøg og udflugter. Ved at ligge alt ansvaret over til Eventcom kunne de deltagende slappe af og få det maksimale ud af rejsen.

Få et tilbud på en grupperejse

Lad dig inspirere af teambuildingrejser vi har arrangeret: