Project Description

Belgiens Grand Prix er en del af Formel 1-VM, som køres på Circuit de Spa-Francorchamps i det østlige Belgien. Eventcom har flere gange arrangeret firmarejser til Formel 1, hvor løbet på Circuit de Spa-Francorchamps klart er blandt favoritterne. I denne sæson har vi blandt andet arrangeret kunderejser til Belgiens Formel 1 med 3 dages underholdning i topklasse.

Fantastisk Formel 1 oplevelse i Belgien

Et Formel 1 løb sætter en unik scene for at styrke kunderelationerne. Den intense oplevelse på Circuit de Spa-Francorchamps giver nemlig noget helt specielt til måden man er sammen med sine kunder på. Dette mærkerede de deltagende selv, da de drog på Formel 1 rejse til Belgien med en række kunder.

Formel 1 banen i Belgien byder på alle typer for sving, og er kendt for en af de mest spektakulære baner i F1-kalenderen. Eventcom havde sørger for General Admission entrébilletter, hvilket gav deltagerne rig mulighed for at opleve løbet mange forskellige steder omkring den fantastiske Formel 1-bane.

Eventcom havde skræddersyet rejsen ned til mindste detalje med alt fra fly og hotelbooking til restaurantbesøg og udflugter. Ved at ligge alt ansvaret over til Eventcom kunne de deltagende slappe af og få det maksimale ud af rejsen.

Få et tilbud på en grupperejse

Lad dig inspirere af sportsrejser vi har arrangeret: