Project Description

New York er et attraktivt rejsemål for firmarejser. Flyrejsen kan ofte gøres billigt, og der er et bredt udbud af hoteller med gode mødefaciliteter. Desuden byder den imponerende storby på masser af seværdigheder, som man nemt kan komme til med offentlig transport. Samlet set kan en forretningsrejse til New York blive en realitet for både det store og det lille firmabudget.

Lokale samarbejdspartnere over hele verden

Eventcom er en kreativt rejsebureau, der leverer skræddersyede grupperejser til virksomheder, der ønsker at styrke forholdet mellem deres ansatte, kunder eller samarbejdspartnere. Vi benytter os altid af lokale samarbejdspartnere, for at sikre den bedste kvalitet og service på destinationerne. Det er jeres sikkerhed for en succesfuld rejse!

Vi har igennem årene arrangeret mange rejser til New York. Ud over rejsens faglige indhold, har deltagerne også fået en masse kulturelle oplevelser med hjem. Det gælder alt fra gåtur på The High Line og picnic i Central Park til rørende besøg på 9/11 Memorial og dinner cruise på Hudson River. Vil man se New York fra toppen, kan man ligge et visit forbi New Yorks nye vartegn – One World Observatory.

Tag en snak med vores USA ekspert , Svend på mail eller telefon 3210 0999, så guider han dig til de bedste oplevelser !

  • 20 års erfaring i grupperejser
  • Medlem af rejsegarantifonden nr. 2011
  • Full service rejser med alt inkluderet
  • Mere end 120 grupperejser om året
  • Dedikeret team på 11 personer

Få et tilbud på en grupperejse

Vi har arrangeret skræddersyede grupperejser for bl.a.:

Firmarejser til New York – sightseeing og geniale mødefaciliteter

Der er mange grunde til, at New York er blandt de mest attraktive firmarejsemål i USA. For det første er New York den destination i USA, der er billigst at komme til med fly. Det er særligt efter at lavsprisselskabet Norwegian er begyndt at tilbyde direkte flyvninger til byen. Dernæst har New York også topmoderne hoteller, der egner sig godt til firmarejsende. Hotellerne tilbyder eksklusive mødefaciliteter til alle gruppestørrelser og budgetter, hvilket gør det let for virksomheder at tilføje faglige aktiviteter på rejsen.

I New York finder man alverdens sprog, racer, kulturer og religioner. Det medfører at byen har en lang række kulturelle udbud. Endvidere er storbyen kendt for sine imponerende seværdigheder. Times Square, Central Park, Brooklyn Bridge og Manhattans skyline er blot nogle af de steder, som man bør opleve på en tur til New York.

Som noget nyt er Brooklyn gået hen og blevet New York Citys mest populære destination for møder og arrangementer. Med nye hotelrenoveringer, mødesteder i verdensklasse og adskillige transportmuligheder, er Brooklyn hurtigt gået hen og blevet et attraktivt valg for firmarejsende, der søger at tilbyde deltagerne en autentisk New York oplevelse uden at sprænge budgettet.

Lad os hjælpe dig med at designe et rejseprogram for dit firma til New York – byen som aldrig sover. Vi skræddersyr alt efter dine ønsker og behov.

©Eventcom – Firmarejser til New York – grupperejser til New York.