Project Description

Island er en perfekt firmadestination hvad enten der er tale om konferencer, kickoff-møder eller teambuilding. Transporttiden fra København er på blot 3 timer, og fra det øjeblik du lander, befinder du dig i et råt, men uendeligt fascinerende landskab, der kan tage pusten fra de fleste.

Firmarejser til Island – forbløffende natur og nytænkende gastronomi

Den Islandske hovedstad Reykjavik er med sine ca. 184.000 indbyggere en af verdens mindste hovedstæder. Byen byder på et rigt kulturliv og anmelderroste restauranter. Når natten går på hæld, åbnes der op for et sprudlende natteliv.

Island er kontrasternes land og fyldt med oplevelser, du aldrig glemmer! Tag på vandretur til Europas største gletsjer Vatnajökul, dyk ind i dybet af den smukke Silfra Ravine, sænk kroppen i en af de mange varmekilder eller opsøg det magiske nordlys. Islands rå og uspolerede landskab vil imponere uanset hvilke udflugter, du drager afsted på.

Som noget unikt kan man på Island tage på langrend- eller snescootertur og overnatte i en fjerntliggende hytte eller telt. Her vil lokale guider lære jer nogle basale overlevelsesfærdigheder, som er nødvendige for at klare sig i den rå natur. På denne udflugt styrkes sammenholdet i gruppen på en helt særlig måde.

Af andre imponerende oplevelser kan nævnes en helikoptertur over det smukke landskab eller en vandretur omkring den nu meget berømte vulkan, Eyjafjallajökull. Det var netop denne vulkan, der brød ud i 2010 og forstyrre flytrafikken i Europa med dens enorme askesky.

Lad os hjælpe dig med at designe et rejseprogram til Island. Vi skræddersyr alt efter dine ønsker og behov!

©Eventcom – Firmarejser til Island – grupperejser til Island.

Lokale samarbejdspartnere over hele verden

Eventcom er en kreativt rejsebureau, der leverer skræddersyede grupperejser til virksomheder, der ønsker at styrke forholdet mellem deres ansatte, kunder eller samarbejdspartnere. Vi benytter os altid af lokale samarbejdspartnere, for at sikre den bedste kvalitet og service på destinationerne. Det er jeres sikkerhed for en succesfuld rejse!

Vi har igennem årene arrangeret mange rejser til Island. Ud over rejsens faglige indhold, har deltagerne også fået en masse kulturelle oplevelser med hjem. Det gælder alt fra vandretur i de islandske gletschere til hvalsafari, river rafting og super jeep udflugt til vandfald og vulkaner.

Naturen er kun en mail eller et opkald på 3210 0999 væk !

  • 20 års erfaring i grupperejser
  • Medlem af rejsegarantifonden nr. 2011
  • Full service rejser med alt inkluderet
  • Mere end 120 grupperejser om året
  • Dedikeret team på 11 personer

Få et tilbud på en grupperejse

Vi har arrangeret skræddersyede grupperejser for bl.a.: