Project Description

Dubai er en meget populær destination for firmarejser. Byens hoteller gør det nemt for virksomheder at afholde møder og events, og Dubais årlige messer og konferencer tiltrækker en bred gruppe af erhvervsfolk. Desuden er byen spækket med flotte seværdigheder og spændende aktiviteter.

Lokale samarbejdspartnere over hele verden

Eventcom er en kreativt rejsebureau, der leverer skræddersyede grupperejser til virksomheder, der ønsker at styrke forholdet mellem deres ansatte, kunder eller samarbejdspartnere. Vi benytter os altid af lokale samarbejdspartnere, for at sikre den bedste kvalitet og service på destinationerne. Det er jeres sikkerhed for en succesfuld rejse!

Vi har igennem årene arrangeret mange rejser til Dubai. Ud over rejsens faglige indhold, har deltagerne også fået en masse kulturelle oplevelser med hjem. Det gælder alt fra ørkenræs og katamaran-sejltur til kamelpolo og middagscruise på Dubai Creek.

Vi sørger for at du kommer afsted, mail eller ring til os på 3210 0999

  • 20 års erfaring i grupperejser
  • Medlem af rejsegarantifonden nr. 2011
  • Full service rejser med alt inkluderet
  • Mere end 120 grupperejser om året
  • Dedikeret team på 11 personer

Få et tilbud på en grupperejse

Vi har arrangeret skræddersyede grupperejser for bl.a.:

Firmarejser til Dubai – oplevelser og luksus

Vi tilbyder firmarejser til Dubai, som er et af de syv emirater, der udgør de Forenede Arabiske Emirater. Dubai er en alsidig destination, der gør det muligt at kombinere forretningsmøder, messer og konferencer med storslåede seværdigheder, sjove aktiviteter og ren luksus.

Du kan flyve direkte til Dubai fra København på blot 6 timer, hvilket gør Dubai til en yderst attraktiv destination for firmagrupperejser. Endvidere er hotellerne i Dubai af høj klasse og tilbyder gode forretningsfaciliteter i form af møde- og konferencelokaler.

Vejret i Dubai er også med til at gøre Dubai til en attraktiv destination. Om vinteren minder vejret om en god dansk sommerdag, og om sommeren er temperaturen en hel del højere. Hvis det bliver for varmt, kan du altid søge indenfor, da Dubai har gjort en dyd ud af at have aircondition overalt.

Dubai byder på et væld af storslåede seværdigheder og aktiviteter. Du kan for eksempel nyde solen i de bølgende sandklitter om formiddagen og besøge verdens højeste bygning Burj Khalifa om eftermiddagen. Du kan også shoppe i verdens største shoppingcenter Dubai Mall, besøge et af de mange eksotiske markeder eller sejle med en af de traditionelle dhow-både. Dubai er også kendt for sine spektakulære golfbaner og ørkenens sandoceaner, hvor du kan ride på kameler og køre ørkenræs.

Se også vores grupperejser! Vi skræddersyr alt – lige som det passer jer.

©EventcomFirmarejser til Dubai firmagrupperejser til Dubai.