Project Description

Barcelona er som skabt til firmarejser. Hotellerne er topmoderne og tilbyder lækre mødefaciliteter. Kombinationen af by og stand er til at give medarbejderne et velfortjent afbræk fra en travl hverdag. Når der ikke er arbejdsrelaterede aktiviteter på programmet, byder Barcelona på fantastiske arkitektur og spændende museer. Om aftenen ligger gode restauranter og barer rammen om et sprudlende aften- og natteliv.

Firmarejser til Barcelona – Fantastisk arkitektur og dejlig tapas

I en krævende og intens arbejdsdag, kan det være gavnligt med en pause til at pleje samhørigheden, motivationen og engagementet blandt de ansatte. Hertil er Barcelona et oplagt valg. Udover de arbejdsrelaterede aktiviteter på rejsen, vil medarbejderne få rig mulighed for at nyde hinandens samvær over en spansk tapas eller udforske byens imponerende arkitektur og berømte seværdigheder.

Byen er en af Europas vigtigste kongresbyer og tiltrækker årligt mange forretningsfolk. Det har medført, at byens hoteller tilbyder enestående møde- og konferencefaciliteter.

Ønsker man at opleve den spanske fodboldkultur, skaber hjemmeholdet FC Barcelona de perfekte rammer. Når hjemmeholdet møder Real Madrid, er du garanteret et fyldt stadion og en spænding, der kan mærkes helt ind i knoglerne.

Lad os hjælpe dig med at designe et rejseprogram til Barcelona. Vi skræddersyr alt efter dine ønsker og behov!

©Eventcom – Firmarejser til Barcelona – grupperejser til Barcelona.

  • 20 års erfaring i grupperejser
  • Medlem af rejsegarantifonden nr. 2011
  • Full service rejser med alt inkluderet
  • Mere end 120 grupperejser om året
  • Dedikeret team på 11 personer

Få et tilbud på en grupperejse

Lokale samarbejdspartnere over hele verden

Eventcom er en kreativt rejsebureau, der leverer skræddersyede grupperejser til virksomheder, der ønsker at styrke forholdet mellem deres ansatte, kunder eller samarbejdspartnere. Vi benytter os altid af lokale samarbejdspartnere, for at sikre den bedste kvalitet og service på destinationerne. Det er jeres sikkerhed for en succesfuld rejse!

Vi har igennem årene arrangeret mange rejser til Barcelona. Ud over rejsens faglige indhold, har deltagerne også fået en masse kulturelle oplevelser med hjem. Det gælder alt fra museumsbesøg og vinsmagning til sejltur og fodboldopgør på Camp Nou.

Send os en mail eller ring 3210 09 99 så sørger vi for at du kommer afsted !

Vi har arrangeret skræddersyede grupperejser for bl.a.: