Project Description

Barcelona og sport, så forbinder mange byen med deres fodboldhold, men vi tilbyder dig her, at komme ned og opleve formel 1 når der køres på Circuit de Barcelona-Catalunya.

Der er flere måder at opleve formel 1 løbet afhængigt af hvilken type billet du vælger. Circuit de Catalunya er en kuperet bane, så på General admission (Pelouse) området finder man mange små bakker som giver en god udsigt over en stor del af banen. Det anbefales at placere sig foran tribune L og bakken ved det 3:sving. Mange fans foretrækker denne frihed til at kunne bevæge sig frit omkring på området, nyde en picnic og slappe af på græsset. Bemærk, at oplevelsen kan variere betydeligt afhængigt af det sted du placerer dig. Du får ikke et 100% fuldt view. General admission giver dig adgang til forskellige områder, hvor du selv bestemmer hvor du vil sidde eller stå og nyde løbet. Vi anbefaler, at du ankommer i god tid for at sikre dig dit ynglings spot. Fordelen her er at når man nu er rejst sydpå, så kan man samtidig nyde dagene i solen. 

Ønsker du en plads på tribunen så kan vi også sikre dig den. Som I kan se er der pladser fordelt hele vejen rundt om den 4,655 km lange bane.

 

Billedresultat for barcelona formula 1 map ticket overview

Du bliver helt sikkert populær hos kollegaer, samarbejdspartnere, kunder eller hvem du vælger at invitere med til Formel 1. Det er næppe nogen som kan sige nej til biler og fart.

Er der nogen som mener det ikke er noget for dem, så har Barcelona mange andre opleveler at byde på, og ingen helt klarer sig uden mad og drikke så her kan I alle mødes, og her kan Barcelona tilbyde store kulinariske oplevelser og så er Spanien kendt for deres vinproduktion, så besøg samtidig en vingård og se produktionen er en oplagt mulighed, eller ihvertfald at sørge for at få det lokale vin serveret.

priseksempel:

  • Fly Kastrup-Barcelona t/r
  • 3 overnatninger på 3-stjernet centralt hotel
  • Morgenmad
  • 3 dages F1-billet, kat. General Admission

KUN 8.415 kr.
BOOK her

Eventcom´s formel 1 afdeling racetravel.dk sidder klar til at hjælpe.

Udfyld formularen her til højre og så kontakter vi dig, eller ring på 32 10 09 99 / 40 60 08 81 – vi er altid friske til en snak, og klar med et tilbud !

Få et tilbud på en grupperejse

Lad dig inspirere af netværksrejser vi har arrangeret: