Project Description

Tillid er en afgørende faktor i ethvert kundeforhold. I den anledning giver et fabriksbesøg en god mulighed for at vise kunderne, at de kan have tillid til måden produkterne bliver produceret på fabrikkerne. Eventcom har gennem mange år arrangeret kunderejser med fabriksbesøg. Sidste gang gik turen til den historiske storby Krakow.

Fabriksbesøg og gode oplevelser med kunderne

Kunderejsen til Krakow blev sat i stand for at skabe et solidt og tillidsfuld forhold til kunderne. På turen var der mange sociale aktiviteter, hvor deltagerne fik rig mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Derudover var fabriksbesøget var et vigtigt element på rejsen.

På rejsen til Krakow fik deltagerne flere historiske og kulturelle oplevelser. Deltagerne besøgte blandt andet den historiske koncentrationslejr Auschwitz. Derudover var deltagerne på Trabant sightseeing i Krakow og besøgte den imponerende saltmine i Wieliczka.

Eventcom havde skræddersyet rejsen ned til mindste detalje med alt fra fly og hotelbooking til restaurantbesøg og udflugter. Ved at ligge alt ansvaret over til Eventcom, kunne de deltagende slappe af og få det maksimale ud af rejsen.

Få et tilbud på en grupperejse

Lad dig inspirere af udenlandske virksomhedsbesøg vi har arrangeret: