Project Description

CES er verdens største messe inden for IT og forbrugerteknologi. Messe afholdes hvert år i Las Vegas, hvor der samles over 3600 udstillere, over 250 talere og 150.000 ligesindede – alt fra teknologinørder til direktører fra store multinationale virksomheder. Eventcom har af flere omgange arrangeret rejser til CES messen for firmaer.

CES messen – stedet hvor nye innovationer vises frem

CES messen har været stedet for nye innovationer siden 1967, og det er her nye gennembrud vises frem på den globale skueplads. Eventet tiltrækker ledende profiler fra teknologibranchen, og der er rig mulighed for networking, mens man oplever banebrydende teknologier. Det er her, kontakter skabes på tværs af landegrænser og teknologier.

Eventcom har haft mange virksomheder med til CES messen i Las Vegas. Udover flere spændende dage på messen, fik deltagerne også rig mulighed for at opleve Las Vegas by night – byen som er kendt for sine mange kasinoer, lys og shows.

Eventcom havde skræddersyet rejsen ned til mindste detalje med alt fra fly og hotelbooking til restaurantbesøg og udflugter. Ved at ligge alt ansvaret over til Eventcom kunne de deltagende slappe af og få det maksimale ud af rejsen.

Få et tilbud på en grupperejse