Project Description

Mondial de l’Automobile er en af de mest eftertragtende bilmesser i verden. Messen afholdes hvert andet år i Paris, hvor de nyeste produktionsmodeller præsenteres. Bilforhandlere kan få meget ud af at deltage på messen, da de vil stifte kendskab og få en masse ny viden om de nyeste bilmodeller på markedet. Netop dette var formålet, da Eventcom arrangerede en rejse til Mondial de l’Automobile for en bilforhandlerforening.

postcard_bilmesse

Mondial de l’Automobile – unik messe for bilforhandlere

Bilmessen i Paris er en oplagt mulighed for at blive inspireret af de nyeste modeller og teknologier på markedet. For bilforhandlere er messen også en unik scene til at booste sælgernes engagement og lære dem om de nyeste løsninger indenfor branchen.

Eventcom arrangerede hele messerejsen for forhandlerne. Ud over messebesøget bestod turen også af et besøg på det overdådige og smukke Versailles slot og frokost-cruise på Seinen, sightseeing i mini-cabriolet og middag i Eiffeltårnet samt meget mere.

Ved at kombinere messerejsen med sociale aktiviteter fik bilforhandlerne også styrket deres faglige netværk. Dermed var rejsen både med til at booste deltagernes faglige viden og sociale relationer.

Få et tilbud på en grupperejse