Project Description

For ingeniører og byggefirmaer kan det være enormt lærerigt at besøge innovative byggepladser rundt omkring i verdenen. Det giver maser af ny viden og inspiration til fremtidige byggeprojekter. Eventcom arrangerende for nyligt en firmarejse til Dubai, hvor de deltagende var på besøg på en af Dubais innovative byggepladser.

En lærerig rejse til Dubais moderne byggepladser

Formålet med rejsen var at lære deltagerne om den nyeste viden indenfor miljøvenligt byggeri. Dubai er gennem de sidste 10 år gået igennem en voldsom udvikling og er i dag førende indenfor innovative byggeprojekter. Af den årsag var Dubai et oplagt mål for rejsen.

Ud over et spændende og lærerigt besøg på en af Dubais moderne byggepladser, var rejsen krydret med sociale udflugter og arrangementer. Deltagerne var blandt andet på ørkenræs, besøgte en moské og så Dubai fra oven i verdens højeste tårn, Burj Khalifa.

Eventcom havde skræddersyet rejsen ned til mindste detalje med alt fra fly og hotelbooking til restaurantbesøg og udflugter. Ved at ligge alt ansvaret over til Eventcom, kunne de deltagende slappe af og få det maksimale ud af rejsen.

Få et tilbud på en grupperejse

Lad dig inspirere af udenlandske virksomhedsbesøg vi har arrangeret: