Project Description

Ønsker du at dine medarbejdere giver en ekstra arbejdsindsats op til årsskiftet? Så kan en belønningsrejse være midlet til at nå målet. For at sikre, at medarbejderne virkelig arbejder effektivt for at nå virksomhedens mål, er det vigtigt, at rejsen emmer af inspiration og sjove aktiviteter. Eventcom har skræddersyet et utal af belønningsrejser. Heriblandt er særligt skirejser på listen over attraktive rejser.

postcard_engelberg

Skiløb i Alperne med kollegaerne

En af de mest populære skisportssteder er uden tvivl St. Anton i Østrig. Her er lange pister, perfekt sne og en helt unik afterskiing. Eventcom skræddersyede sidste år en belønningsrejse til St. Anton for en virksomhed, der ville sætte skub i medarbejdernes arbejdsindsats. Det resulterede i en fantastisk arbejdsmoral, og en efterfølgende helt fantastisk skirejse.

Den fælles kamp om at opnå belønningsrejsen styrkede i høj grad medarbejdernes team-spirit. Da de efterfølgende drog afsted på firma skitur, var rejsen i den grad med til at styrke sammenholdet blandt kollegaerne, som blev taget videre med hjem til arbejdspladsen i Danmark. Belønningsrejsen fik uden tvivl det bedste frem i medarbejderne.

Eventcom havde skræddersyet rejsen ned til mindste detalje med alt fra fly og hotelbooking til restaurantbesøg og udflugter. Ved at ligge alt ansvaret over til Eventcom, kunne de deltagende slappe af og få det maksimale ud af rejsen.

© Eventcom – Firma skirejser, firma skitur

Få et tilbud på en grupperejse

Lad dig inspirere af incentive- og belønningsrejser vi har arrangeret: