Project Description

Når virksomheder ønsker at motivere deres medarbejdere eller kunder med en belønningsrejse, er det vigtigt at rejsen indeholder noget nytænkende, unikt og inspirerende. Hertil er Grønland en oplagt destination med deres enestående natur og kultur. Eventcom har af flere omgange arrangeret belønningsrejser til Grønland for virksomheder, der ønsker at give deres medarbejdere eller kunder en unik oplevelse for en god arbejdsindsats.

Moskusokser, hundeslæderæs og overnatning på indlandsisen

På rejsen til Grønland overnattede deltagerne i Kangerlussuaq, der rummer ca. 600 indbyggere og en smuk natur præget af istiden. Første dag stod på udflugt til den spektakulære Russell Gletsjer, som med sin op til 60 meter lodrette isvæg er et imponerende skue. Dernæst fortsatte gruppen på moskusoksesafari og senere var der grillaften med moskusokse på menuen.

På anden dagen skulle deltagerne overnatte på indlandsisen ved Punkt 660. Deltagerne overnattede i tomandstelte og spiste aftensmad og morgenmad i et større, opvarmet fællestelt. Kaffen blev selvfølgelig lavet på smeltet indlandsis og maden lavet på ægte ekspeditionsfacon – posemad som overhældes med kogende vand. Den efterfølgende dag var der planlagt Inuit Games og hundeslæderæs på indlandsisen samt fællestur til fods for at se Nordlyset danse.

Eventcom havde skræddersyet rejsen ned til mindste detalje med alt fra fly og hotelbooking til restaurantbesøg og udflugter. Ved at ligge alt ansvaret over til Eventcom, kunne de deltagende slappe af og få det maksimale ud af rejsen.

Få et tilbud på en grupperejse

Lad dig inspirere af incentive og belønningsrejser vi har arrangeret: