Project Description

Mangler du et middel til at motivere dine medarbejdere? Så er en belønningsrejse en effektiv løsning. Ved at sætte en rejse på højkant vil du med 100% sikkerhed se dine medarbejdere give en ekstra indsats. Eventcom har af flere omgange arrangeret spændende belønningsrejser til virksomheder. Sidste gang gik turen til Dubai, hvor programmet var spækket med sjove aktiviteter og unikke oplevelser.

postcard_dubai

En skræddersyet incentiverejse med Eventcom Full Service

Belønningsrejsen til Dubai skulle skræddersyes for medarbejdere på tværs af landegrænser. For at lette det administrative arbejde og for at synliggøre rejsen op til afrejse, valgte virksomheden at benytte sig af vores Full Service løsning. Det betød, at der blev oprettet et website for rejsen med elektronisk tilmeldingsformular, hvor Eventcom tog sig af alt det praktiske. Arbejdet bestod blandt andet i at organisere tilslutningsfly fra 17 forskellige lande.

Eventcom udarbejdede også rejseplakater, rejseprogram og kuffertmærker, der blev sendt ud til hver afdeling inden afrejse. Endvidere modtog deltagerne elektroniske nyhedsbreve hver uge op til rejsen, hvor aktiviteterne på turen gradvist blev afsløret.

Belønningsrejsen til Dubai var spækket med spændende aktiviteter – alt fra ørkenræs og katamaran-sejltur til kamelpolo, fisketur og middagscruise på Dubai Creek. Efter turen modtog alle de deltagende en cd med billeder og videoer fra turen, taget af privat fotograf, som Eventcom havde sørget for deltog på rejsen.

Få et tilbud på en grupperejse

Lad dig inspirere af incentive- og belønningsrejser vi har arrangeret: